norges hus tootmise

A Norges Hus Nova OÜ házgyártó vállalat favázas készházak gyártására és összeszerelésére specializálódott, elsősorban az észt és norvég piacon.

ProductionFerdighus_4Ferdighus_2Walls70012_6

Favázas házaink szerkezetét a norvég éghajlati követelmények és építési szabályok figyelembevételével fejlesztettük ki. Kizárólag kiváló minőségű, tömör építési faanyagot használunk. A 13 méteres, mesterségesen szárított, gyalult, fogazott illesztésű tömörfa elképesztően stabil, akár 3 emeletes faépületek alapjául szolgál.

Senco_norgeshus_01OSB_norgeshus_1Norgeshus_ursa_170012_7BSH_norgeshus_1Norgeshus_kvh_1

A külső falak és a tető kialakításának köszönhetően minimális az energiaveszteség, így a ház a szél, az eső vagy a hó okozta időjárási körülmények ellenére is meleg és otthonos marad. A tetőszerkezet U-értéke 0,13 W/m²K. A külső borítástól függően a külső falak U-értéke 0,11 W/m²K (fa burkolat) – 0,10 W/m²K (ásványi vakolat) lehet. A házainkhoz használt összes anyag minősítéssel rendelkező, nemzetközi gyártóktól érkezik. A műszaki adatokról több információt kaphat, ha ide kattint.

A Norges Hus gyártólétesítményei Észak-Észtországban, Tallinntól körülbelül 20 kilométerre üzemelnek. A szakképzett gyártói csapat nagy gondossággal és elkötelezettséggel készíti elő az egyes házak elemeit, így garantálhatjuk a kiváló gyártási minőséget és a maximális ügyfél-elégedettséget.

Szakértelem, tapasztalat, minőség – favázas készházak közvetlenül a gyártótól.